På det amerikanske dyremarkedet klorer katter etter mer oppmerksomhet

newsngleimg

Det er på tide å fokusere på kattene.Historisk sett har den amerikanske kjæledyrindustrien vært åpenlyst hunde-sentrisk, og ikke uten begrunnelse.En grunn er at andelen hundeeier har økt mens andelen katteeier har holdt seg jevn.En annen grunn er at hunder har en tendens til å være mye mer lukrative når det gjelder produkter og tjenester.

"Tradisjonelt og fortsatt for ofte har produsenter, forhandlere og markedsførere av kjæledyrprodukter en tendens til å gi katter kort tid, inkludert i hodet til katteeiere," sier David Sprinkle, forskningsdirektør for markedsundersøkelsesfirmaet Packaged Facts, som nylig publiserte rapporten Durable Hunde- og kattepleieprodukter, 3. utgave.

I Packaged Facts' Survey of Pet Owners ble katteeiere spurt om de oppfatter at katter «noen ganger blir behandlet som annenrangs» sammenlignet med hunder av ulike typer aktører i kjæledyrindustrien.Over hele linjen i varierende grad er svaret "ja", inkludert for generelle varebutikker som selger kjæledyrprodukter (med 51 % av katteeierne som er helt eller delvis enige i at katter noen ganger får annenklasses behandling), selskaper som lager kjæledyrmat/ godbiter (45 %), selskaper som lager ikke-matprodukter (45 %), spesialitetsbutikker for kjæledyr (44 %) og veterinærer (41 %).

Basert på en uformell undersøkelse av nye produktintroduksjoner og e-postkampanjer de siste månedene, ser dette ut til å endre seg.I fjor var mange av de nye produktene som ble introdusert kattefokuserte, og i løpet av 2020 slapp Petco løs en rekke reklame-e-poster med kattefokuserte overskrifter, inkludert «Du hadde meg på Mjau», «Kitty 101» og «Kittys første handleliste. ”Flere og bedre holdbare produkter for katter (og mer markedsføringsoppmerksomhet) oppmuntrer katteeiere til å investere mer i pelsbarnas helse og lykke og – viktigst av alt – tiltrekke flere amerikanere inn i kattefolden.


Innleggstid: 23. juli 2021